Smartlog v3 » Health Information » Wenger: Gunners forsvarsspiller frygt Carol Barton skylder os en straf
Opret egen blog | Næste blog »

Health Information

Health Information

Wenger: Gunners forsvarsspiller frygt Carol Barton skylder os en straf

20. Aug 2011 05:44, huan124

Til Carol krop og virkningen synspunkt, er det standard konge Liverpool Arsenal forsvarer af deres nemesis i de senere år, især denne sommer, Wenger har endnu til at købe en ny forsvarer i sagen, men sidste sæson officielt CarrollHan scorede fordelene ved at bruge en rekord header Arsenal, mbt men Wenger sagde: "På det tidspunkt, han scorede på hovedstød slå Lukasz Fabianski, Lukasz Fabianski til ham lidt overrasket smule, men i morgen skal vi vil ikke være bange, vil vi forsøge at holde bolden tæt på vores mål. "


Carol Dalglish er den første erhvervelse efter at han tiltrådte, med Suarez, Henderson, Adam, Downing, Enrique og andre nye spillere, kan det siges om Liverpool som et team, der Wenger har også sin egen analyse: "De er meget aktive på markedet, har de etableret et nyt team, som Dalglish ændrede alt, de køber en masse spillere, kan du sige alt dette er fra januar begyndte, de købte 8-9 spillere, så de mbt sko  vil blive meget hårdt indvirkning på den semi-finalen, semifinalerne i den tvist, at det ikke ville være så let som forestillet sig. "

Men Wenger er stadig besat af Newcastle første runde-kamp: "Jeg synes, det er ikke vores værste start i denne uge har vi fået nogle dårlige nyheder, fordi vi har to spillere blev forbudt for tre kampe." Professoren også gerne oplysninger om undersøgelsen sagde Barton vold dykning hot Erwei Mourinho hejse sig selv bør være en straf: "Når du igen ser det spil, du mærkelige,mbt shoes  det er svært at forstå, har vi ikke fået en bøde en sanktion, men Barton fanget i en spærrezone når den er varm Erwei Mourinho, er spillet stadig i gang. Hvorfor er det ikke en sanktion? Hvorfor linjevogter ikke forstyrre det? her, er der flere spørgsmål skal blive besvaret. "

Tags

Relaterede

Seneste