Smartlog v3 » Health Information » Påpeg de svage Cruyff Ajax Real Madrid træner: Spil 433-system, som
Opret egen blog | Næste blog »

Health Information

Health Information

Påpeg de svage Cruyff Ajax Real Madrid træner: Spil 433-system, som

27. Sep 2011 03:26, huan124


Beijing i morgen formiddag, vil Real Madrid være i Champions League anden runde kamp mod Ajax. I den sidste sæson, spiller Real Madrid Ajax dobbelt to runder, scoringer var 2-0 og 4-0. Denne gang hjemme spillet, Real Madrid er klart mere optimistisk medierne. Men det lader Cruyff i Barcelona Godfather, Ajax har stadig en chance for at vinde, fordi der er den bløde bug af mbt shoes midterlinie Real Madrid. 

"Under normale omstændigheder vil Ajax være svært at håndtere med Real Madrid, men virkelige er ikke overbevisende staten, der udnytter af holdet er stadig et spørgsmålstegn." Cruyff sagde hollandsk "Telegraph" interview, sagde "Efter den nye start på sæsonen, er Real Madrid meget ustabil tilstand, hvilket gør dem meget ked af. Ajax sko mbt  tværtimod den nuværende sammensætning af holdet er meget god." 

Pepe sidelinjen gennem skade, vil Guevara erstatte de 3000 Mr. Wan, inden for de første, Cruyff Ajax, at dette er en mulighed for at vinde: "Jeg tror, ​​at der er muligheder for at slå Real Madrid, Ajax, Real Madrids centrale forsvarsspiller partner god skrabning , men manglen på følelse af sted, og jeg tror, ​​mbt sko det er svagheden i Real Madrid, kan Ajax gøre god brug af. " 

Ajax-træner Frank - De Boer der engang var kaptajn i Barcelona, ​​i Barcelona, ​​har han også arbejdet med Jose Mourinho. "I betragtning af min karriere, denne krig er meget speciel for mig, Barcelona, ​​Real Madrid, vil jeg vinde for mbt enhver pris, selv om Real Madrid er meget god styrke." Frank - de Boer sagde på et pressemøde. Som det kan ses fra deres uddannelse, Frank - vil De Boer spille 4-3-3 formation på Bernabeu, Real Madrid vil han og Bibi angreb. 


Tags

Relaterede

Seneste